squat

Doll Face-Andy Huang

Posted in Film by yanta on April 14, 2009

O masina cu o fata de “papusa”,mai degraba un robot,imita imagini pe un ecran de televizor in cautarea unei imagini satisfacatoare.Clipul reprezinta dorinte deplasate de identificare,pe care tehnologia deja extinsa,le va face in viitor.

Acest clip captivant de 4min13″ ne  reamineste,de ceea ce suntem,cum oamenii fac tot posibilul sa isi repare imperfectiuniile,pentru a arta perfect.

Mesajul acestui clip include mai multe decodificari,dar unul singur este comum ,si anume: multi incearca sa fie ca altii,sa copieze,nu sa fie ei insusi.

O combinatie perfecta,fan made,intre aceasta superba animatie a lui Andy Huang”Doll Face”,si melodia de pe albumul”Judgement”,semnat de VNV Nation,intitulata”Ilusion”.

Lumea este o iluzie care incearca sa te schimbe,improtant este sa fii tu insuti,sa ai stilul tau propriu,sa creezi tu in jurul tau.

Sfarsitul acestui scurt-metraj,arata ca oricat ai incerca sa fi alta persoana,la un moment dat totul se poate “rupe”.Perfectiunea nu cred ca exista,iar cei care vor sa para “altcineva”,prin metode nenaturale,nu inseamna ca sunt persoane mai aparte, dupa.Bineinteles aceasta este doar parerea mea.Insa lumea este foarte complexata si falsa care ar face orice sa schimbe.

Desi pentru multi,este un filmulet creepy,este de apreciat folosirea simbolismul si a metaforei.

Clipul de la inceput este “originalul”, iar cel de jos este un mix intre animatia lui Huang si melodia “Ilusion” de la VNV Nation.O adevarata arta,iar daca suntem atenti si la versurile melodiei,observam combinatia perfecta intre melodie si mesajul dat de regizor.


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: