squat

Coco Avant Chanel

Posted in Film by yanta on April 20, 2009

coco avant chanel

Coco Avant Chanel este cea mai recenta productie cinematografica despre legendara Gabrielle Coco Chanel,fondatoarea casei de moda Chanel.

Coco Chanel este,pe langa fondatoarea unuia dintre cele mai mari Imperii din moda,si creatoarea Little Black Dress si cea care a insuflat femeilor din ani ’20 libertatea de exprimare,prin crearea unor piese vestimentare lejere,evitand corsetul.

Asa cum spune si titlul,CocoAvant Chanel,este un film biografic,care se axeaza pe prezentarea vietii designerul inainte ca aceasta sa ajunga una dintre cele mai mari case de moda.De asemenea pentru cei pasionati de fashion,este cuprinsa si o parte din inceputurile brandului CHANEL.In rolul principal a lui Gabrielle Coco Chanel este actrita Audrey Tautou,cred ca si cea mai potrivita persoana pentru un asemenea rol si film.Filmul urmeaza sa fie lansat pe 22 aprilie,dar presupun ca mai avem ceva de asteptat pana va fi lanasat in Romania,oricum cred ca asteptarea va merita.

Filmul va beneficia numai de rochii din colectia Chanel.Karl Lagerfeld,art-director-ul Casei Chanel,a recreeat costumele si acesorile,care pot fi admirate in film.

Sper sa iasa un film de arta:elegant,fascinant,chic si emotionant.Pana la vizonarea lui avem parte de trailer-ul lui.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: